Siguranta copiilor

Siguranta copiilor este extrem de importanta.
In calitate de parinte am cautat solutii pentru securizarea ferestrelor impotriva deschiderii accidentale. Singurele solutii gasite pe piata romaneasca sunt cele care includ sistemul de blocare cu cheie direct in manerul ferestrei. O solutie incomoda si scumpa in cazul manerelor de calitate care permit deschiderea pe verticala a geamului. Aceste sisteme necesita prezenta cheii in butuc pentru operarea ferestrei pe vertical. In aceste conditii, la aerisirea camerei creste riscul de a uita cheia in butuc in prezenta copiilor.

Din experienta pe care am avut-o in cautarea unei solutii, s-a nascut ideea acestui magazin online, dedicat sistemelor de securizare a ferestrelor si usilor de PVC. Asa arata primul sistem montat in camera unuia dintre copii. Chiar daca voi renunta la ele cand vor creste, cele 4 gauri ramase vor putea fi acoperite cu un silicon alb, sticker alb sau capacele mici de plastic albe folosite la acoperirea eurosuruburilor la mobila, fara a deranja aspectul ferestrei.

In cazul utilizarii unor suruburi autofiletante, este posibil ca elementele de plastic pentru acoperirea acestora sa nu se aseze perfect, motiv pentru care am procedat la ajustarea cu un cater a partii care intra in suportul de fixare, in special a celui de pe suportul de fixare cu cheie (partea jos) care incomoda introducerea cablului in suport.

Aceste sisteme nu necesita prezenta cheii permitand deschiderea pe verticala a ferestrei si limitand deschiderea clasica a ferestrei la 10-15 cm.

PS: Acum pot sta linistit, sotia nu va mai putea deschide fereastra larg sa aeriseasca lasand-o deschisa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor