Termeni si conditii

I. Termeni generali

Site-ul www.h24.ro denumit in continuare H24.ro, este administrat de SC CROMNET INTERNATIONAL SRL cu sediul in Bd. Iuliu Maniu, Nr 186A, Bloc E1, Ap 25, Sector 6, cod postal 61124, Romania inmatriculata in Registrul comertului sub nr.Com. J40/8874/2003, avand cod unic de inregistrare 15552178, denumita in cele ce urmeaza Cromnet.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Bd. Iuliu Maniu, Nr 186A, Bloc E1, Ap 25, Sector 6, cod postal 61124, Romania .

Prin e-mail la urmatoarele adrese:

comenzi@h24.ro – pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, initiere colaborari si parteneriate, etc.;

Prin telefon la numarul: 0752 22 60 30

II. Definitii

Cromnet International, prin intermediul magazinului online H24.ro, intitulat generic “site”, este denumit “Furnizor”, iar produsele, textele si pozele de pe site-ul magazinului sunt denumite “continut”.

Cromnet International permite accesul la site si implicit la continutul site-ului atat vizitatorilor, cat si utilizatorilor. Prin termenul “Vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va avea acces liber la site. Prin termenul “Utilizator” al site-ului se intelege orice “vizitator” care se inregistreaza ca “utilizator” prin completarea unui formular de inregistrare, care ii va folosi la realizarea de comenzi de produse de pe site.

III. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului: produse, poze, texte, logo-uri si alte date, generic numite “continut”, sunt proprietatea Furnizorului si a furnizorilor sai si este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Daca intampinati pe acest site probleme sau incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala, va rugam sa ni le sesizati la adresa comenzi@h24.ro

Accesul liber la site si la continutul site-ului si utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fara scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, in parte ori intreg a site-ului si/sau a continutului nu sunt permise fara acordul explicit, scris, al Furnizorului si sunt sanctionate potrivit legislatiei in vigoare.

Crearea de legaturi cu site-ul h24.ro ale altor site-uri sau invers este permisa cu un acord scris prealabil. Cromnet International sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Cromnet International nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

IV. Produse si politica de preturi

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.h24.ro sunt proprietatea Furnizorului. Furnizorul garanteaza ca produsele sunt noi, ambalate si in momentul livrarii sunt insotite de factura, conform legislatiei in vigoare.

Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil, prin urmare h24.ro isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul vizat nu se mai afla in oferta curenta de pe site.

Preturile prezentate pe site in lista sunt finale, insa nu includ costurile de livrare. Costurile de livrare sunt afisate in sectiunea “Livrare”, iar in sectiunea “Cosul tau” vor fi afisate atat pretul total al produsului, cat si pretul total al comenzii (costuri de transport si orice taxe incluse).

Cromnet International se angajeaza sa afiseze corect pe site-ul h24.ro preturile si informatiile cu privire la caracteristicile produselor. Totusi mai pot aparea erori de sistem in afisarea sau calcularea preturilor. In acest caz, va fi considerat pretul final al comenzii cel stabilit telefonic impreuna cu consultantul de vanzari h24.ro. Daca intampinati astfel de neconcordante, va rugam sa le sesizati la numarul de telefon 0752 22 60 30 sau sa ne scrieti pe adresa comenzi@h24.ro.

Imaginile publicate pe site in dreptul produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate in imagini. Pentru a evita o astfel de situatie este indicat sa discutati in prealabil cu un consultant de vanzari al firmei noastre si sa solicitati poze. Cromnet International nu isi asuma responsabilitatea pentru caracteristicile si specificatiile produselor de pe h24.ro, acestea fiind responsabilitatea reprezentantilor marcilor care le-au furnizat sau a importatorilor desemnati de marci. In acelasi timp, Cromnet International isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza descrierile produselor fara nicio notificare prealabila.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport (curierat) cu care s-a efectuat expedierea.

Returul banilor se face numai in cont bancar, dupa ce produsul a fost primit si verificat.

V. Facturare si plata

Plata se poate face in numerar la livrare sau prin ordin de plata/virament bancar in avans.

1) Plata in numerar, pentru produsele livrabile din stoc (termen de livrare de pana la maxim 3 zile pentru intreaga tara), se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Pentru comenzile cu plata in numerar cu livrarea in toate localitatile tarii, plata se face integral in momentul receptionarii coletului.

2) Plata prin ordin de plata/virament bancar in avans se face in unul din urmatoarele conturi:

CROMNET INTERNATIONAL SRL

Cod fiscal: 15552178

Sediul: Bd. Iuliu Maniu, Nr 186A, Bloc E1, Ap 25, Sector 6

Contul: RO60PIRB4201766451001000

Banca: PIRAEUS BANK ROMANIA

Cromnet International isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans, iar livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul CROMNET INTERNATIONAL.

Facturarea se face in functie de modul de plata. Pentru platile in avans, prin ordin de plata/virament bancar, va fi emisa o factura proforma imediat dupa plasarea comenzii pe site, factura ce va fi trimisa pe mail utilizatorului, pe baza careia acesta va face plata. Daca plata se face in numerar la livrare, factura fiscala va fi inmanata impreuna cu produsul de catre agentul de vanzari h24.ro.

VI. Livrarea produselor si transport

Produsele comandate de pe site-ul nostru se livreaza doar in Romania, in toata tara printr-o firma privata de curierat. Cromnet International isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clentilor.

Livrarea va fi gratuita pentru comenzi, mai mari de 250 RON. Pentru comenzile, mai mici de 250 RON se aplica o taxa de livrare de 28 RON (cu TVA inclus).

Produsele sunt ambalate , sigilate si asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, Cromnet International va pastra bunurile comandate timp de cinci zile, perioada in care va incerca sa contacteze utilizatorul din nou pentru a face livrarea. Dupa acest interval, comanda va fi anulata.

Cromnet International isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Cromnet International care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzuantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Cromnet International fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Cromnet International de la acest client.

VII. Confidentialitatea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC CROMNET INTERNATIONAL SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, iar h24.ro garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.

Cromnet International se angajeaza sa nu faca spam.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmaritorilor destinatari: la solicitarea autoritatilor publice fiscale.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate / serviciile prestate. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea livrarii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Cromnet International nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele ce pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte Furnizorul in cel mai scurt timp.

VIII. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr 449/2003 si OG 21/1992, astfel:

– Cromnet International garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului si pana in momentul livrarii. Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie, emis de importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori, furnizorul asigura garantii cuprinse intre 6 luni si 2 ani.

– Cromnet International poate percepe o parte din suma returnata clientului in cazul in care cumparatorul a manipulat gresit produsul ceea ce a dus la deteriorarea produsului.

– Privind vanzarea produselor si garantiile asociate, declaram ca produsele livrate corespund declaratiei de conformitate a produselor sau a documentatiei de executie a producatorului.

– Garantia de conformitate se aplica definitiei “Consumator – orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in cadrul contractelor care intra sub incidenta prezentei legi, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale”.

In primele 6 luni de la cumparare, cumparatorul nu este obligat sa dovedeasca neconformitatea produsului. Pentru perioada de la 6 luni la 2 ani, neconformitatea va trebui dovedita de cumparator.

IX. Dreptul de returnare al produselor

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice, completand unul din formularele de mai jos.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata. Returnarea produselor se va face prin curier, costul acestuia fiind suportat de catre client.

Nu se accepta pentru retur produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse personalizate conform cerintelor clientului, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse fara ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat.

Documente atasate

model retragere